Легализујте прикључак на вријеме!

Град Бања Лука и “Водовод” омогућили су бесплатне прикључке свим грађанима на територији града. Одзив је био изнад свих очекивања и ми са задовољством констатујемо да је већ реализовано преко 150 прикључака, углавном приоритетним категоријама, у које спадају породице погинулих и несталих бораца, РВИ од 1. до 4. категорије, породице са троје и више дјеце и корисници Центра за социјални рад.

Разочаравајуће је да је најмањи одзив нелегалних потрошача. И поред пружене шансе да добију бесплатан прикључак без санкција за досадашње нелегално кориштење воде, мали је број оних који су ову прилику искористили. Зато желимо још једном да им скренемо пажњу – уђите у поступак легализације до 15. августа, јер послије тог рока кренућемо у акцију искључења.

Активности на идентификацији и лоцирању нелегалних потрошача никад нису ни престајале, само смо направили паузу у искључењима пружајући још једну прилику. Искористите је!

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.