Не знају људи…

Данима су наше екипе биле у Куљанима, копале, полагале нове цијеви, градиле шахтове… Данима су остајали по 10-11 сати на сунцу и киши. Нажалост, нико то не види и зато је ово прича о њима – људима који брину да сваки дан кад дођете кући с посла, уморни, барем имате воду. А сви знамо колико нам вода значи, колико је неопходна за нормалан живот.

Комплетан “Водовод”, сви његови сектори, дају све од себе да систем функционише, свако у својој области. Зато растужи кад чујемо реченицу “Па шта радите, Врбас тече”. А не знају људи… Није то само да се вода из Врбаса захвати и преусмјери у цијеви. Не знају да 24 сата дневно ради Фабрика воде, која пречишћава и обезбјеђује континуитет. Не знају да се дневно у лабораторији одради десетине тестирања да бисмо били сигурни да вам испоручујемо здраву воду. Не знају ни да су екипе Сектора одржавања 24 сата на терену – граде ново и поправљају старо…

Ево једне приче у сликама о људима који одрађују тежак посао, можда најтежи. Људима који су, било да је љето или зима, дан или ноћ, напољу у води, у блату, спроводе у дјело пројекте наших инжењера или поправљају цијев која је пукла. Они немају радно вријеме – раде док не заврше. Немају ни викенд – увијек неко дежура.

Зато, кад немате воде или вам прекопају пут да нешто поправе – немојте се љутити, понудите их нечим да се освјеже, вјерујте – заслужили су.

Наши момци из Сектора одржавања ових дана у Куљанима:

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.