Радови на цјевоводу, 18. октобар 2023.

🛠️ Обавјештавамо вас да ће у сриједу, 18. октобра 2023. године, бити извођени радови у улицама Вука Караџића (Трн) и Др Војислава Ђеде Кецмановића (Старчевица).

🚧 Као што смо јуче најавили, у Улици Петра Мећаве у том дијелу Лауша воде неће бити од 8 до 18 часова.

❗ 🚧 Јутрос је почела и реконструкција цјевовода профила 150 mm, који се налази између улица Жарка Згоњанина и Бранка Кошчице у насељу Кочићев вијенац, па ће доћи до прекида у водоснабдијевању данас од 9 часова до четвртка, 19. октобра 2023. године, до 24 часа. Без воде ће остати улице Трла, Жарка Згоњанина и 1.300 каплара.

🚒 Двије цистерне с водом за пиће биће обезбијеђене за основне потребе становништва и налазиће се у улицама Жарка Згоњанина на броју 7 и 1.300 каплара на броју 3. Цистерне ће остати на наведеним локацијама до нормализације водоснабдијевања, које се очекује у петак, 20. октобра 2023. године.

🛠️ Екипе “Водовода” радиће на Гашића врелу и у Бочцу, а због јучашњег нестанка струје у пумпној станици цијели плато Мањаче је без воде. Нормализација се очекује током дана.

ℹ️ У периоду извођења радова може доћи до привременог прекида у водоснабдијевању потрошача у дијеловима наведених улица и насеља. Поштоване потрошаче молимо за стрпљење и разумијевање.

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.