Радови на цјевоводу, 19. октобар 2023.

🛠️ Обавјештавамо вас да ће у четвртак, 19. октобра 2023. године, бити извођени радови у Крушедолској и Озренској улици, у Павловцу, те у Српских бранилаца у Залужанима.

❗ 🚧 Од јуче траје реконструкција цјевовода профила 150 mm, који се налази између улица Жарка Згоњанина и Бранка Кошчице у насељу Кочићев вијенац, па је у прекида водоснабдијевање од јуче у 9 часова до данас у поноћ. Без воде су улице Трла, Жарка Згоњанина и 1.300 каплара.

🚒 Двије цистерне с водом за пиће биће обезбијеђене за основне потребе становништва и налазе се у улицама Жарка Згоњанина на броју 7 и 1.300 каплара на броју 3. Цистерне ће остати на наведеним локацијама до нормализације водоснабдијевања, које се очекује у петак, 20. октобра 2023. године.

🛠️ Екипе “Водовода” радиће на изворишту Бањица и у Борковићима.

ℹ️ У периоду извођења радова може доћи до привременог прекида у водоснабдијевању потрошача у дијеловима наведених улица и насеља. Поштоване потрошаче молимо за стрпљење и разумијевање.

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.