Радови на цјевоводу, 24. октобар 2023.

🛠️ Обавјештавамо вас да ће у уторак, 24. октобра 2023. године, бити извођени радови у улицама Момчила Поповића, Франа Супила, Петом приградском путу, Давида Штрпца и Деспота Стефана Лазаревића.

🚧 Као што смо јуче најавили, дио Улице Меше Селимовића без воде ће бити од 8 до 18 часова.

🛠️ Све екипе “Водовода” задужене за локалне водоводе су на платоу Мањаче и радиће на отклањању проблема до којих је дошло усљед честих нестанака струје, који су изазвали велики поремећај у цијелом систему. Синоћ смо успјели пустити око 150 кубика воде према Буквалеку, а данас ћемо цистернама пунити резервоар Рекавице, да омогућимо водоснабдијевање Доњих Кола. Међутим, најављено нам је ново искључење струје од 9 до 17 часова на изворишту Бањица, због изградње далековода, тако да ће то додатно отежати ситуацију.

ℹ️ У периоду извођења радова може доћи до привременог прекида у водоснабдијевању потрошача у дијеловима наведених улица и насеља. Поштоване потрошаче молимо за стрпљење и разумијевање.

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.