Реконструкција цјевовода у насељу Кочићев вијенац

Обајвештавамо вас да ће због радова на реконструкцији цјевовода профила 150 мм, који се налази између улица Жарка Згоњанина и Бранка Кошчице у насељу Кочићев вијенац, доћи до прекида у водоснабдијевању у периоду од сриједе, 18. октобра 2023. године од 9 часова до четвртка, 19. октобра 2023. године до 24 часа. Без воде ће остати улице Трла, Жарка Згоњанина и 1300 каплара.

Двије цистерне с водом за пиће биће обезбјеђене за основне потребе становништва и налазиће се у улицама Жарка Згоњанина на броју 7 и 1300 каплара на броју 3. Цистерне ће остати на наведеним локацијама до нормализације водоснабдијевања које се очекује у петак, 20. октобра 2023. године.

Скрећемо вам пажњу да је могућа појава мутне воде након радова на реконструкцији цјевовода. У овим ситуацијама пустите воду да истекне и без бојазни користите воду кад се избистри. Све потрошаче код којих дође до прекида у снабдијевању водом молимо за разумијевање.

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.