Сребрни, али задовољни и поносни!

У недјељу је на теренима Соколског дома одржан 1. градски турнир у малом фудбалу, а ми се већ сад искрено радујемо наредним, јер вјерујемо да ће ово да буде почетак једне лијепе традиције.

Учествовало је 16 екипа, а такмичење је организовано по куп систему, на испадање. Ми ћемо мало да се правимо важни па ћемо да кажемо да смо на путу до финала побиједили екипе СД Борик и Градске управе! Екипи Булевар, која је била сјајна и зауставила нас на путу до првог мјеста, од срца честитамо и надамо се неком реваншу.

Наши су момци били одлични, али морамо да издвојимо голмана Славка Пајића, који је проглашен за најбољег голмана турнира.

Сви учесници добили су комплете спортске опреме, а прва три мјеста су, уз пехар и медаљу, освојила 1.000, 500 односно 200 КМ.

Захваљујемо господину Бојану Кресојевићу и његовим сарадницима на сјајној организацији, а навијачима на одличној атмосфери и доброј енергији. Видимо се и сљедеће године!

Ацо, хвала на фотографијама.

Фото: А. Чавић

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.