Успјешно завршена реконструкција цјевововда испод Ребровачког моста (ФОТО, ВИДЕО)

Пројекат договорен почетком године успјешно је окончан јуче!

Чешка развојна агенција пружа помоћ и подршку пројектима водоснабдијевања у БиХ и у склопу својих активности почетком године упознала је представнике водовода с технологијом чешке компаније „Wombat“. На наше велико задовољство, управо су бањалучки „Водовод“ изабрали да организује презентацију иновативног начина безископне санације цјевовода, први пут примијењене на овим просторима. Гаранција је невјероватних 70 година!

„Водовод“ Бањалука већ је, прије неколико дана, почео с примјеном ове технологије приликом санације 100 метара цјевовода на веома неприступачном терену у насељу Кочићев вијенац.

Представници водовода из цијеле БиХ имали су прилику да виде практични дио, односно да присуствују апликацији материјала у цијев испод Ребровачког моста. Потом су на презентацији могли да се упознају са свим детаљима процеса, те да поставе питања и размијене искуства.

Сва ова дешавања, уз драге госте из других водовода, испратили су и господин Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке, и господин Штепан Шантручек, конзул Чешке Републике у БиХ.

Подијелите објаву:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.