Informacija o vodosnabdijevanju

Obavještavamo vas da u srijedu, 29.05.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu u ulicama Dobrnjska i Braće Kukrika što u periodu od 08:00 do 15:00 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici I krajiškog korpusa će u periodu od 08:00 do 16:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice I krajiškog korpusa i dijelu Ulice Svetozara Markovića.

Zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića došlo je do oštećenja vodovodne cijevi što je uzrokovalo privremeni prekid vodosnabdijevanja potrošača u ulicama Kralja Aleksandra I Karađorđevića i Banijska. Ekipe Vodovoda su na terenu i rade na sanaciji oštećene cijevi. Završetak radova i normalizacija u vodosnabdijevanju očekuje se u toku dana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.