Informacija o vodosnabdijevanju na sistemima Subotica i Crno vrelo

Obavještavamo vas da je u petak, 04.12.2020. godine u 18,30 časova zbog povećane mutnoće iz sistema vodosnabdijevanja isključeno izvorište Subotica. Budući da na kapacitet izvorišta utiču vremenski uslovi, uobičajena je pojava da za vrijeme jačih kiša dođe do zamućenja izvorske vode. U tim slučajevima se privremeno iz preventivnih razloga, dok se izvorska voda ne izbistri, sistem Subotica isključuje iz sistema vodosnabdijevanja što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju naselja koja gravitiraju ovom sistemu.

Fabrika Crno vrelo je takođe u petak, 04.12.2020. godine zbog vremenskih neprilika ostala bez napajanja električnom energijom, te stoga nije u mogućnosti isporučivati vodu potrošačima koji gravitiraju ovom vodovodnom sistemu. Ekipe Elektrokrajine rade na popravci kvara i nadamo se skoroj normalizaciji stanja u vodosnabdijevanju.

Ovom prilikom molimo za razumijevanje stanovnike kod kojih je došlo do prekida u snabdijevanju vodom.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.