Ispitan kvalitet vode u Novoj varoši

Zbog tendenciozne objave na društvenim mrežama o pojavi mutne vode na slavini u Novoj varoši, bez navođenja tačne adrese da se može pristupiti aktivnostima koje u takvim slučajevima preduzima “Vodovod” (ispiranje, uzorkovanje vode za analizu i slično), obavili smo provjere kvaliteta na nekoliko lokacija: OŠ “G.S. Rakovski”, Njegoševa ulica – hidrant, Ul. Stevana Mokranjca – hidrant, Pave Radana – hidrant, Dragiše Vasića br. 10 kladionica “Volkano”, Ravnogorska br. 16c kafe “Donuto”, Masarikova br. 11 kafe “Kafanica”.

Na svim lokacijama voda je zadovoljavala normative Pravilnika.

Naša je pretpostavka da su izvođeni interni, privatni radovi u zgradi u kojoj je fotografija nastala, ta da se, kada je voda ponovo puštena, podigao kamenac, kojeg neminovno ima u cijevima, koji je doveo do zamućenosti.

“Vodovod” Banjaluka veoma ozbiljno pristupa tretmanu vode i poseban akcenat stavlja upravo na njen kvalitet. Na našem sajtu iz mjeseca u mjesec možete i sami da vidite rezultate analiza.

Ukoliko imate neke sumnje, kontaktirajte naš Sektor kvaliteta vode na broj 051/263-525.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.