Ispunjeni uslovi za priključenje na sistem Česma IV

U okviru projekta Voda 1, čiji je investitor Grad Banja Luka, završena je izgradnja vodovodne mreže, prepumpnih stanica i rezervoara na Krčmaricama čime su stvoreni uslovi da se trajno riješe problemi vodosnabdijevanja stanovištva Krčmarica i viših zona Česme.

Radovi na izgradnji vodovodne mreže IV visinske zone završeni su krajem prošle godine, a 8. januara 2021. godine izvršena je primopredaja, čime je vodovodni sistem Česma IV predat “Vodovodu” a.d. Banja Luka na upravljanje i održavanje. Zbog nepovoljnih vremenskih uslova koji su bili u protekle dvije sedmice, dezinfekciji i ispiranju objekata pristupilo se danas, 22. januara 2021. godine. Napominjemo da dužina novoizgrađene vodovodne mreže sistema Česma IV iznosi blizu 13 kilometara, a da je zapremina rezervoara 500 m3. Nakon završetka radova na dezinfekciji i ispiranju stvoriće se uslovi za priključenje individualnih potrošača.

Ovim putem obavještavamo buduće potrošače da već od iduće sedmice mogu da se jave u nadležnu službu Vodovoda Banja Luka koja se nalazi u Ulici 22. aprila, br. 2 gdje će dobiti sve neophodne informacije koje se odnose na dalji postupak priključenja na novoizgrađenu vodovodnu mrežu.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.