Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u utorak, 01.10.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu u ulicama Karanovića (Drakulić) i VII kuljanska (Kuljani), u Ramićima (stara cesta za Prijedor), te na Pavlovcu (potrošači koji se vodom snabdijevaju sa rezervoara Koprivnjak) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Zbog kvara u naselju Pavlovac (Mali Prnjavor) danas, 01.10.2019. godine u popodnevnim časovima došlo je do privremenog prekida u vodosnabdijevanju oko 30 domaćinstava u navedenom naselju. Ekipe Vodovoda će sutra ujutro pristupiti otklanjanju kvara, a nakon toga očekujemo normalizaciju vodosnabdijevanja.

Zbog izvođenja radova na prepriključenju na novoizgrađenu mrežu u Kupreškoj ulici (Petrićevac) u narednih 15-ak dana mogući su povremeni prekidi u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Zbog izvođenja radova na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) mogući su povremeni prekidi u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.