Izgradanja cjevovoda u ogranku ulice Jovice Savinovića

Radovi koji su se izvodili tokom prethodne dvije sedmice u ogranku ulice Jovice Savinovića u naselju Petrićevac predstavljaju nastavak aktivnosti “Vodovoda” Banja Luka na izgradnji vodovodne mreže u dijelovima grada gdje je to neophodno.

Sekundarna vodovodna mreža na gorepomenutoj lokaciji gradila se u periodu 10-20. maja 2021. godine. Dužina mreže je 100 metara, a profil cijevi koji je ugrađen je 110 mm. Nakon završetka ispiranja novoizgrađenog cjevovoda danas, 21. maja 2021. godine pristupilo se spajanju sekundarnog cjevovoda na postojeću vodovodnu mrežu. Radovi su investicija “Vodovoda” a.d. Banja Luka i njihova vrijednost iznosi blizu 17.500 KM.

Izgradnjom ovog cjevovoda stekli su se uslovi da domaćinstva koja se nalaze na pomenutoj lokaciji trajno i kvalitetno, u skladu s tehničkim propisima, riješe pitanje vodosnabdijevanja.

Tokom izvođenja radova spajanja na vodovodnu mrežu moguće su povremene obustave u vodosnabdijevanju, te stoga molimo stanovnike u Ulici Jovice Savinovića – II visinska zona i u dijelu naselja Petrićevac – II visinska zona za razumijevanje.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.