Izgradnja cjevovoda u Debeljacima

“Vodovod” a.d. Banja Luka nastavlja s aktivnostima na izgradnji vodovodne mreže u ulicama gdje je to neophodno. Trenutno se radovi izvode u naselju Debeljaci. U okviru ovih radova biće izgrađen cjevovod u dužini od 320 metara, a profil cijevi koji se ugrađuje je 110 mm. Izgradnja cjevovoda počela je u srijedu, 04. novembra 2020. godine, a planirano je da se završi do kraja sljedeće sedmice. Radovi su investicija Vodovoda Banja Luka i njihova vrijednost iznosi 32.804 KM.

Izgradnjom ovog cjevovoda stiču se uslovi da se potrošači koji se nalaze na pomenutoj lokaciji trajno i kvalitetno, u skladu s tehničkim propisima, riješe pitanje vodosnabdijevanja.

Tokom izvođenja radova moguće su povremene obustave u vodosnabdijevanju, te stoga molimo stanovnike kod kojih dođe do obustave u snabdijevanju vodom za razumijevanje.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.