Izvođenja radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da će se u petak, 08.11.2019. godine izvoditi radovi na cjevovodu u sljedećim ulicama:

  • u Banijskoj ulici (Petrićevac) što će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici i
  • u Ulici vojvode Momčila (Bulevar) što će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice.

Sutra će se, takođe, izvoditi radovi na cjevovodu u ulicama Kralja Petra II (Rosulje) i 23. aprila  (Trn) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 04 – 08.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Takođe u petak, 08.11.2019. godine izvodiće se radovi na sanaciji dva kvara u MZ Borkovići – zaseok Tamburići i MZ Kola – zaseok Gatarići što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica, dok će se u MZ Stričići – zaseok Pavići izvoditi radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj mjesnoj zajednici.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.