Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 11.03.2021. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Ivana Gorana Kovačića (Lazarevo) i Patre (Bulevar). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi u Ulici vladike Platona u naselju Centar I će u periodu od 08,00 do 16,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ograncima ulica Vladike Platona i Kralja Petra I Karađorđevića.

Radovi koji se izvode u periodu 08-12. marta 2021. godine u Ulici srpskih ustanika će u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u u naselju Starčevica – II visinska zona.

U mjesnoj zajednici Borkovići danas se izvode radovi na sanaciji kvara što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedenu mjesnu zajednice.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.