Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u četvrtak, 20.05.2021. godine zbog vremenskih prilika ekipe Vodovoda rade na popravci kvarova u vodomjernim šahtovima i na obilasku mreže.

U mjesnoj zajednici Krupa na Vrbasu danas se izvode radovi na sanaciji kvara što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice.

Obavještavamo vas da je u četvrtak, 20.05.2021. godine u 12,00 časova zbog povećane mutnoće iz sistema vodosnabdijevanja isključeno izvorište Subotica. Budući da na kapacitet izvorišta utiču vremenski uslovi, uobičajena je pojava da za vrijeme jačih kiša dođe do zamućenja izvorske vode. U tim slučajevima se privremeno iz preventivnih razloga, dok se izvorska voda ne izbistri, sistem Subotica isključuje iz sistema vodosnabdijevanja što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju naselja koja gravitiraju ovom sistemu.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.