Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 21.05.2021. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Blagoje Parovića (Zalužani), Prvog krajiškog korpusa (Nova Varoš) i Maksima Gorkog (Paprikovac). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na vodovodnoj mreži koji se danas izvode u Ulici Jovice Savinovića će u periodu od 09,00 do 18,00 časova dovesti do povremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u Ulici Jovice Savinovića – druga visinska zona i dijelu naselja Petrićevac – druga visinska zona.

U mjesnoj zajednici Bronzani Majdan danas se izvode radovi na sanaciji tri kvara što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.