Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 04.06.2021. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Milana Rakića (Centar I) i Đure Damjanovića (Saračica). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na vodovodnoj mreži koji se danas izvode u u naselju Mišin Han će u periodu od 00,00 do 22,00 časa dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u sljedećim naseljima: Mišin Han, Potkozarje, Verići, Piskavica i dijelovima naselja Dragočaj i Prijakovci.

Radovi na vodovodnoj mreži u Ulici Petra Kočića (Nova Varoš) će u periodu od 09,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže izvode se u dijelu naselja Česma.

U mjesnim zajednicama Javorani i Bočac danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.