Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 09.09.2021. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Šumadijska (Lazarevo II), Obilićeva (Trn), Đure Đakovića (Kočićev Vijenac) i Nenada Kostića (Zalužani). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.
Radovi na vodovodnoj mreži koji se danas izvode u Ulici Marije Dimić (Petrićevac) će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže izvode se u Ulici Brkovića put u naselju Motike.

Zbog izvođenja radova na ТS Sitari – Novoselija u vremenu od 9,00 do 14,00 časova doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom prepumpne stanice u naselju Grab što će u navedenom periodu dovesti i do privremenog prekida u snabdijevanju vodom potrošača koji gravitiraju ovoj prepumpnoj stanici.

U mjesnim zajednicama Stratinska i Bronzani Majdan danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.