Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u utorak, 14.09.2021. godine izvode radovi na cjevovodu na raskrsnicama ulica Put srpskih branilaca (Zalužani), Vojvođanska (Paprikovac), u Donjem Pervanu, na raskrsnici ulica Srpska i Veselina Masleše (Centar I). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.
Radovi na vodovodnoj mreži koji se danas izvode u Ulici kralja Petra I Karađorđevića (Bulevar) će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača između raskrsnica ulica Kralja Petra I Karađorđevića – Teodora Kolokotronisa i Kralja Petra I Karađorđevića – Marije Bursać.
Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže izvode se u Ulici Brkovića put u naselju Motike.
U mjesnim zajednicama Bočac i Stričići danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.