Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u utorak, 05.10.2021. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Mačvanska (Obilićevo I), Karađorđeva (Lauš II) i Svetog Nikole (Lauš I). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.
U mjesnim zajednicama Donja Kola i Bistrica danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Večeras, 05.10.2021. godine od 21,00 čas izvodiće se radovi na sanaciji kvara na cjevovodu u Ulici cara Lazara u naselju Obilićevo. Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenoj lokaciji. Završetak radova očekuje se do kraja dana. Zbog izvođenja radova odvijanje saobraćaja biće otežano, te stoga molimo vozače na oprez prilikom saobraćanja na pomenutoj lokaciji.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.