Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u petak, 08.04.2022. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Sime Pandurevića (Pobrđe) i Karađorđeva (Lauš). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na vodovodnoj mreži koji se danas izvode u Kozarskoj ulici će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u Kozarskoj i okolnim ulicama.

Danas se izvode radovi na sanaciji kvara na vodovodnom sistemu Banjica što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača koji gravitiraju ovom sistemu.

Zbog kvara na dalekovodu došlo je do prekida u napajanju električnom energijom PS Sredovac što je prouzrokovalo prekid u vodosnabdijevanju potrošača koji se vodom snabdijevaju s ove pumpne stanice, tj. dijelovi naselja Motike i Saračica. Ekipe Elektrokrajine su na terenu i rade na sanaciji kvara. Normalizacija vodosnabdijevanja se očekuje danas u večernjim satima.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.