Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 26.05.2022. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Zavalska (Saračica), Marka Kraljevića (Obilićevo I) i Srđe Zlopogledeđe (Obilićevo I). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na izgradnji cjevovoda danas se izvode u mjesnoj zajednici Kola.

U mjesnim zajednicama Borkovići, Kola i Bronzani Majdan danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Zbog radova na TS Sitari koje će izvoditi Elektrokrajina a.d. Banja Luka u periodu od 9,00 do 14,00 časova doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom postrojenja Vodovoda Banja Luka koja se napajaju eleltričnom energijom sa TS Grab i TS Gornji Šeher što u navedenom periodu može dovesti do poremećaja u vodosnabdijevanju navedenih naselja.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.