Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u srijedu, 08.06.2022. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Motike), Veseli brijeg (Ada), te u Golešima i Pervanu. Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na vodovodnoj mreži koji se danas izvode:

  • u Ulici Milana Radmana će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici i
  • u Majevičkoj ulici će u periodu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naselju Motike i u dijelu naselja Petrićevac.

U mjesnim zajednicama Krupa na Vrbasu i Bočac danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.