Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 28.07.2022. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Petra Velikog (Česma), Stojana Bijelića (Motike), Đure Đakovića (Kočićev Vijenac), Srpskih rudara (Lauš I) i u Jasinju (Dragočaj). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

U mjesnim zajednicama Bronzani Majdan, Bistrica, Gornja Piskavica i Kola danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Juče, 27.07.2022. godine u večerenjim časovima je došlo do prekida u napajanju el.energijom vodovodnog sistema Banjica što može prouzrokovati poremećaje u vodosnabdijevanju potrošača u mjesnim zajednicama Stričići i Kola. Ekipe “Elektrokrajine” su na terenu i rade na sanaciji kvara na elektro mreži. Očekujemo normalizaciju stanja u snabdijevanju električnom energijom sistema Banjica tokom dana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.