Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u srijedu, 30.01.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu u Ulici bulevar  Stepe Stepanovića (Starčevica) što u periodu od 08:00 do 15:00 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenoj lokaciji.

Danas, takođe, izvodimo radove na prepriključenju cjevovoda i priključaka na novoizgrađeni cjevovod u Ulici Frana Supila (Borik) koji će trajati u periodu 28.01.-01.02.2019. godine. Ovi radovi će u navedenom vremenskom periodu od 09:00 do 18:00 časova dovesti do povremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Stanje u vodosnabdijevanju potrošača viših zona naselja Šibovi još uvijek nije normalizovano, a uzrokovno je zatvaranjem izvorišta Subotica zbog povećane mutnoće usljed pojačanih padavina. Ekipe Vodovoda su na terenu i vrše pregled mreže.

 

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.