Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u četvrtak, 06.06.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu u ulicama Jovana Raškovića, Podgorička i Kralja Aleksandra I Karađorđevića što u periodu od 08:00 do 15:00 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Karađorđevoj ulici će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Lauš – prva visinska zona, naselju Sunce – prva visinska zona i dijelu naselja Paprikovac – prva visinska zona između ulica Karađorđeva i Zelengorska.

Obavještavamo vas da su, zbog povećane mutnoće, iz sistema vodosnabdijevanja isključeni:

  • vodovodni sistem Bočac u srijedu, 05.06.2019. godine u 20,00 časova, zbog čega je potrošačima u nižim zonama Bočca privremeno obustvaljeno vodosnabdijevanje i
  • vodovodni sistem Gašića vrelo u četvrtak, 06.06.2019. godine u 08,00 časova.

Uobičajena je pojava da za vrijeme jačih kiša dođe do zamućenja izvorske vode. U tim slučajevima se privremeno, dok se izvorska voda ne izbistri, iz preventivnih razloga, obustavlja vodosnabdijevanje potrošača koji gravitiraju sistemima kod kojih je došlo do zamućenja. Molimo naše potrošače kojima je trenutno obustavljeno vodosnabdijevanje za razumijevanje.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.