Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u petak, 07.06.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu u ulicama Nenada Kostića i Kralja Aleksandra I Karađorđevića, te u Bronzanom Majdanu što u periodu od 08:00 do 15:00 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Karađorđevoj ulici će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Lauš – prva visinska zona, naselju Sunce – prva visinska zona i dijelu naselja Paprikovac – prva visinska zona između ulica Karađorđeva i Zelengorska.

Zbog povećane mutnoće, iz preventivnih razloga, iz sistema vodosnabdijevanja isključen je sistem Bočac što je dovelo do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naseljima Bočac, Krmine i Agino selo.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.