Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u ponedjeljak, 24.06.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu u ulicama Kralja Aleksandra I Karađorđevića, Stojana Janovića, Marije Dimić i Put srpskih branilaca što u periodu od 08,00 do 15,00 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Obavještavamo vas da je sistem Subotica danas, 24.06.2019. godine u 15,10 časova zbog povećanje mutnoće isključen iz sistema vodosnabdijevanja. Budući da na kapacitet izvorišta utiču vremenski uslovi, uobičajena je pojava da za vrijeme jačih kiša dođe do zamućenja izvorske vode. U tim slučajevima se privremeno, dok se izvorska voda ne izbistri, iz preventivnih razloga, obustavlja vodosnabdijevanje potrošača koji gravitiraju ovom sistemu. Molimo naše potrošače za razumijevanje.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.