Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u petak, 13.09.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu u ulicama Dr Božidara Adžije i Petra Velikog što u periodu od 08,00 do 15,00 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Zbog kvara na cjevovodu u Ulici Save Kovačevića (Jablan) jutros je došlo do privemnog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici. Ekipe Vodovoda su na terenu i rade na sanaciji kvara. Završetak radova i normalizacija vodosnabdijevanja očekuju se do 15,00 časova.

Zbog kvara na cjevovodu u Ulici Novice Cerovića danas je došlo do privemnog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj i okolnim ulicama. Ekipe Vodovoda su na terenu i rade na sanaciji kvara. Završetak radova i normalizacija vodosnabdijevanja očekuju se do 16,00 časova.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.