Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da ćemo sutra, u srijedu, 02.10.2019. godine izvoditi radove na cjevovodu u ulicama Karađorđeva (Lauš II), Sanska (Lauš II) i u naselju Pavlovac (Mali Prnjavor) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Zbog izvođenja radova na prepriključenju na novoizgrađenu mrežu u Kupreškoj ulici (Petrićevac) u narednih 15-ak dana mogući su povremeni prekidi u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Zbog izvođenja radova na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) mogući su povremeni prekidi u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Sutra se, takođe, izvode radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima u sljedećim mjesnim zajednicama: Bočac, Krupa na Vrbasu, Stratinska i Borkovići. Napominjemo da neće dolaziti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenim mjesnim zajednicama.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.