Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da ćemo u nedjelju, 06.10.2019. godine izvoditi radove na cjevovodu u Karađorđevoj ulici na broju 72 (Lauš) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenoj lokaciji.

U ponedjeljak, 07.10.2019. godine izvodiće se radovi na raskrsnici ulica Mirka Kovačevića i Miloša Obilića što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenoj lokaciji.

U ponedjeljak, 07.10.2019. godine izvodiće se radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima u mjesnoj zajednici Borkovići, što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj mjesnoj zajednici.

Zbog izvođenja radova na prepriključenju na novoizgrađenu mrežu u Kupreškoj ulici (Petrićevac) u periodu 07-11.10.2019. godine mogući su povremeni prekidi u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

Izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića u periodu 07-11.10.2019. godine može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

U toku naredne sedmice radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.