Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u četvrtak, 10.10.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu u ulicama Bana Milosavljevića (Centar I), Jovice Savinovića (Petrićevac), Novice Cerovića (Borik I) i Rade Radića (Vrbanja) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Danas se, takođe, izvode radovi na sanaciji dva kvara, i to u MZ Borkovići – zaseok Kremenovići i MZ Bronzani Majdan (kod crkve) što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića u periodu 07-11.10.2019. godine može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

U toku sedmice radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.