Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u petak, 11.10.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu u ulicama Bulevar vojvode Stepe Stepanovića (Ada) i Manastira Gomionice (Donja Kola) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Danas se, takođe, izvode radovi na sanaciji kvara u MZ Bronzani Majdan – zaseok Petkovići što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice. Radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima izvode se u mjesnim zajednicama Bronzani Majdan i Rekavice, što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenim mjesnim zajednicama.

Izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića u periodu 07-11.10.2019. godine može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.