Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da ćemo u subotu, 12.10.2019. godine izvoditi radove na sanaciji tri kvara u MZ Javorani što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

U ponedjeljak, 14.10.2019. godine izvodiće se radovi na cjevovodu u ulicama Miše Stupara (Borik II) i Hilandarska (Priječani) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) u periodu 14-18.10.2019. godine može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

U toku naredne sedmice radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.