Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u srijedu, 16.10.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka (Lazarevo I) i Goluba Babića (Drakulić) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) u periodu 14-18.10.2019. godine može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

U toku ove sedmice izvodiće se radovi na izgradnji sekundarnih cjevovoda u ulicama Velebitska (Lauš I) i V prigradski put (Ada) što može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenim ulicama.

Danas se, takođe, izvode radovi na sanaciji dva kvara u MZ Mišin Han – zaseok Trča, što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.