Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da ćemo u četvrtak, 17.10.2019. godine izvoditi radove na cjevovodu u Ulici Veseli Brijeg u naselju Ada i na sistemu Subotica – zaseok Vučići što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama

Takođe u četvrtak, 17.10.2019. godine izvodiće se radovi na sanaciji dva kvara u, i to u MZ Javorani i MZ Bočac, što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) u periodu 14-18.10.2019. godine može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

U toku ove sedmice radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u ulicama Velebitska (Lauš I) i V prigradski put (Ada) mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenim ulicama.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.