Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u petak, 18.10.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu u Kalemegdanskoj ulici u naselju Obilićevo II što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenoj lokaciji.

Izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) u periodu 14-18.10.2019. godine može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

U toku ove sedmice izvode se radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) koji mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Danas se, takođe, izvode radovi na sanaciji kvara u MZ Rekavice što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.