Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u periodu 21-25.10.2019. godine izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Iduće sedmice će se, takođe, izvoditi radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) koji mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Zbog kvara u Dubičkoj ulici (Derviši) koji se desio danas, u petak, 18.10.2019. godine u dijelu navedene ulice došlo je do privremenog prekida u vodosnabdijevanju. Sanaciji kvara pristupiće se sutra, u subotu, 19.10.2019. godine. Sanacija kvara i normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u toku dana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.