Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da ćemo u srijedu, 23.10.2019. godine izvoditi radove na cjevovodu u ulicama Žarka Zgonjanina (Kočićev Vijenac) i Trla (Kočićev Vijenac) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 21-25.10.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Ove sedmice će se, takođe, izvoditi radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) koji mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Takođe u srijedu, 23.10.2019. godine izvodiće se radovi na sanaciji dva kvara u MZ Javorani što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.