Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da ćemo u petak, 25.10.2019. godine izvoditi radove na cjevovodu u ulicama Vase Vidovića (Rosulje), Mlađe Ćusića (Drakulić), Maksima Gorkog (Paprikovac), u Potkozarju i na sistemu Subotica – zaseok Arsenići što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 21-25.10.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Takođe u petak, 25.10.2019. godine izvodiće se radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima u mjesnim zajednicama Borkovići i Bistrica što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenim mjesnim zajednicama.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.