Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da će se u utorak, 29.10.2019. godine izvoditi radovi na cjevovodu u ulicama Tina Ujevića (Nova Varoš), Mlađe Ćusića (Drakulić) i Cara Dušana (Trn) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 28.10. – 01.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Takođe sutra, 29.10.2019. godine izvodiće se radovi na sanaciji tri kvara u mjesnim zajednicama Stratinska, Bronzani Majdan i Kola što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.