Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da u srijedu, 30.10.2019. godine ekipe Vodovoda rade na pregledu vodovodne mreže i otklanjanju kvarova u vodovodnim šahtovima.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 28.10. – 01.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima izvode se u MZ Bronzani Majdan što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj mjesnoj zajednici, dok se radovi na sanaciji kvara, takođe, izvode u MZ Bronzani Majdan – zaseok Melina što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.