Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u srijedu, 06.11.2019. izvode radovi na cjevovodu u ulicama Veseli brijeg (Ada), Vasića put (Motike), Žarka Zgonjanina (Kočićev Vijenac), Novice Cerovića (Borik I) i raskrsnica ulica I i VII kuljanske što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 04 – 08.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Radovi na sanaciji dva kvara danas se izvode u MZ Rekavice, i to u zaseoku Lakići i zaseoku Vukovići što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Zbog nestanka električne energije izazvanog olujnim nevremenom koje se desilo u utorak, 05. novembra 2019. godine u popodnevnim časovima došlo je do poremećaja u vodosnabdijevanju potrošača na platou Manjače koji se vodom snabdijevaju sa sistema Banjica.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.