Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u četvrtak, 07.11.2019. izvode radovi na cjevovodu u Ulici kralja Petra II Karađorđevića (Rosulje) što će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice između raskrsnica Kralja Petra II Karađorđevića – Trive Amelice i Kralja Petra II Karađorđevića – Ivana Gorana Kovačića.

Danas se, takođe, izvode radovi na cjevovodu u ulicama Dušana i Vlade Kopanje (Lauš I), Vaclava Havleka Vene (Starčevica) i Jovane Milošević (Kočićev Vijenac) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 04 – 08.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Radovi na sanaciji dva kvara danas se izvode u MZ Bronzani Majdan što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.