Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u ponedjeljak, 11.11.2019. izvode radovi na cjevovodu u ulicama Slatinska – stari most kod Pivare (Lazarevo I), Brusina (Priječani) i Žarka Zgonjanina (Kočićev Vijenac) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 11 – 15.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Radovi na sanacija kvara danas se izvode u MZ Kola što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice. Radovi na sanaciji sitnih kvarova u priključnim šahtovima danas se, takođe, izvode u MZ Kola.

Zbog nestanka faze u nedjelju, 10.11.2019. godine došlo je do poremećaja u vodosnabdijevanju potrošača u sljedećim mjesnim zajednicama: Krmine, Agino Selo, Ljubačevo, Javorani i Memići. Normalizacija vodosnabdijevanja očekuje se u ponedjeljak u toku dana.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.