Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da će se u srijedu, 13.11.2019. godine izvoditi radovi na cjevovodu u Ulici Milana Kranovića (Borik I) što će u periodu od 08,00 do 16,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Milana Kranovića i Vrbaski put.

Sutra će se, takođe, izvoditi radovi na cjevovodu u ulicama Milana Knežine (Petrićevac) i Milana Brankovića (Koćićev Vijenac) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 11–15.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Takođe u srijedu, 13.11.2019. godine izvodiće se radovi na sanaciji dva kvara u MZ Borkovići što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

 

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.