Izvođenje radova na cjevovodu

Obavještavamo vas da se u utorak, 19.11.2019. izvode radovi na cjevovodu u Subotičkoj ulici (Drakulić) što će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Drakulić – prva visinska zona i naselju Srpski Milanovac.

Danas se, takođe, izvode radovi na cjevovodu u ulicama Aleja svetog Save – kod Merkatora (Borik II), Novogradska (Priječani), Braće Jugovića (Obilićevo II), Brusina (Priječani), Petra Pecije (Lazarevo II), Nevesinjska (Saračica), Mlađe Ćusića (Drakulić) i u Motikama što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Zbog izvođenja radova Elektrokrajine u vremenu od 08,00 do 14,30 časova doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom prepumpnih stanica u naseljima Grab i Paprikovac što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naseljima Paprikovac, Lauš, Grab i Motike.

Radovi na cjevovodu u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji se izvoditi u periodu 18 – 22.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Radovi na sanacija dva kvara danas se izvode u MZ Bronzani Majdan što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Podijelite objavu:
Scroll to Top

Vaš račun uvijek pri ruci - praktično i sigurno

Bez obzira gdje se nalazite, imaćete pristup svojim računima samo jednim klikom. Ne gubite vrijeme na traženje papira – prijavite se za dostavu računa na email i uživajte u praktičnosti koju pruža digitalna era.